Мнение за Applied Nutrition Diet Whey Protein review

FHL.BG
От -
0

Предимстава на Applied Nutrition Diet Whey

Предимставата на Applied Nutrition Diet Whey Protein са преди всичко сертификатите, които притежава, което е едно от най-важните неща, при избора на хранителна добавка, защото всички съставки са оценени, проверени и анализирани.

Applied Nutrition притежава именно два такива сертификата за добра произвоствена практика GMP и Tested for athletes, който дори гарантира употребата от професионални спортисти, че в състава не присъства нищо притеснително, а напротив нутриентите са от изключително висок клас. Applied Nutrition Diet Whey се отличава с международен Халал сертификат, което поне за мен, като потребител създава огромно доверие към производителя за безопастност и качество.

 Applied Nutrition Diet Whey надхвърли очакванията ми със състава, който предлага бранда, а именно високи дози суроватъчен протеин изолат в комбинация със суроватъчен протеин концентрат, за сметка на ниски такива въглехидрати, захари и мазнини. Точно както трябва да бъде един истински и качествен диетичен протеин. Към това е добавено CLA на прах, ацетил л-карнитин и екстракт от зелен чай, ключови съставки за активиране на метаболизма. Също така е важно да се гледа подсладителя, който в случая е сукралоза и стевитол.

Не на последно място трябва да отбележа добрата  разтворимост и отличните четири базови вкуса, които ще се харесат на всеки. Аз разбира се като фен на шоколада се спрях именно на шоколадовия, който засища напълно желанието към други сладки изкушения. Протеина е подходящ за прием както от трениращи, така и от хора на диета, които могат да го използват, като заместител на междинно хранене или да го добавят към своите здравословни закуски, за да си набавят необходимия протеинов източник.


Защо да изберете Applied Nutrition Diet Whey

На пазара за хранителни добовки е море от протеини, именно тук изплува Diet Whey със своите сертификати за качество, специално разработен състав от нутриенти, който да покрие напълно изискванията, за постигане на максимални резултати. Да не забравяме отличните вкусове, които когато си на диета са много важни, за да си доставите приятно и вкусно удоволствие през деня.

В заключение бих искала да отбележа и цената, която за качество което предлага продукта е много добра. Препоръчвам Applied Nutrition Diet Whey, няма да сбъркате! Може да го закупите на най-ниска цена от fitnessdobavki.bg !

Автор: Милена Пашова
Tags:

Публикуване на коментар

0Коментари

Публикуване на коментар (0)

#buttons=(Ok!) #days=(20)

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Научи повече
Ok, Go it!