Universal Nutrition Animal Whey review

FHL.BG
От -
0

Мнение за Universal Nutrition Animal Whey

Animal Серията от Universal Nutrition винаги е била с високи оценки и се ползва с доверие от всички фитнес любители, които приемат добавки. Това е бранд с десетилетия история, което в индустрията на хранителните добавки е наистина впечатляващо. Тук ще направим Ревю на Суроватъчния протеин Universal Nutrition Animal Whey.


Предимства на Animal Whey

Мнение за Universal Nutrition Animal Whey review
Animal Whey Protein е първокласна добавка, предназначена да подпомага растежа и възстановяването на мускулите за хора, които тренират сериозно. Снабдена с висококачествен суроватъчен протеин, всяка порция предлага мощна доза незаменими аминокиселини, които са от решаващо значение за възстановяването и растежа на мускулите.

Това, което отличава Animal Whey Protein, е неговият ангажимент за качество и ефикасност. Марката се гордее с предоставянето на продукти, които отговарят на нуждите на сериозни спортисти и фитнес ентусиасти, които искат да оптимизират своето представяне и резултати.

Протеина е смес от суроватъчен протеин изолат и суроватъчен протеин концентрат. 
Съставен от „микрофилтриран суроватъчен протеин изолат с кръстосано подаване“ и „ултра филтриран суроватъчен суроватъчен протеин концентрат“.
Animal Whey Protein предлага бързо усвояващ се източник на протеин, който да подхранва вашите мускули преди и след тренировка. Тази бърза скорост на усвояване гарантира, че вашите мускули получават незабавно необходимите хранителни вещества, подпомагайки възстановяването и растежа на мускулите.

В допълнение към съдържанието на протеин, Animal Whey Protein също е с ниско съдържание на мазнини и въглехидрати, което го прави идеален избор за тези, които търсят постна протеинова добавка, за да постигнат своите фитнес цели.


Бързо и лесно разтворим

Animal Whey Protein е лесно разтворим след няколко разклащания в шейкъра, като няма да стои на бучки и да залепва по мрежата. Въпреки това Текстурата на шейка е плътна и приятна. Зависи, кой какво харесва, но аз предпочитам по плътните протеинови шейкове.

Приятни вкусове

Въпреки ограничението от няколко основни вкуса, аз пробвах шоколад и бисквитка с крем. И двата протеина са приятни и вкусни. Не блестят с "ЛУА-Л" ефекта, но са добри. 


Прозрачен етикет без скрити съставки

Това което интересува все повече хора е надписите с "малките букви". И с право, колкото повече хора започнат да се интересуват от тези неща, толкова производителите ще започнат да се съобразяват какво влагат в продуктите!
Какао, естествен и изкуствен шоколадов аромат, три смоли (целулозна гума, ксантанова гума и карагенан, които са стабилизатори и сгъстители), соев лецитин (за смесване), натриев хлорид (това е само сол) и изкуствените подсладители калиев ацесулфам и сукралоза. И накрая, има „храносмилателна смес Animal Whey“ от храносмилателните ензими папаин и бромелаин.

Изкуствените подсладители, са все по-голяма бариера за тези които използват протеинови шейкове. С годините ни прави впечатление, все повече клиенти питат с какво е ПОДСЛАДЕН. Това е добре, всеки трябва да се грижи за това което приема в организма си.  Тук те са - ацесулфам и сукралоза. Това може да притеснява някои потребители, но повечето от протеините използват тези подсладители!


Продуктът съдържа лактоза, така че има шанс, ако сте изключително чувствителни към лактоза, да имате проблеми с храносмилането, въпреки че храносмилателните ензими - папаин и бромелаин. със сигурност намалява тези шансове.

Протеина има много прозрачно етикетиране, изброяващо точното тегло на всяка аминокиселина, което е нещо, което може да ви бъде полезно.

В заключение

Аз харесвам наистина Animal Whey, качествен суроватъчен протеин, който е на много изгодна цена. 
Tags:

Публикуване на коментар

0Коментари

Публикуване на коментар (0)

#buttons=(Ok!) #days=(20)

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Научи повече
Ok, Go it!