Мнения за Dorian Yates Whey Protein Shadowhey Hydrolyzed

FHL.BG
От -
0

Суроватъчния проетин напрах е една малка стъпка за всеки спортист, но голяма стъпка към постигането на мечтаната физика. В това ревю ще ви споделя, какви впечатления остави Dorian Yates Whey Protein Shadowhey Hydrolyzed у мен и защо мисля, че това не случайно е най-добрият протеин от марката на Дориан Йейтс.



Какви са основните  предимства от Dorian Yates Whey Protein Shadowhey Hydrolyzed ?

Dorian Yates Whey Protein Shadowhey Hydrolyzed e първокласен хидроизолат, който ме остави впечатлен, сега ще ви споделя каки предимства, както и минуси съм открил в него.


Мнения за Dorian Yates Whey Protein Shadowhey Hydrolyzed

Нека да започнем от това, какво е Суроватъчен Хидроизолат.  Това е най-високо оценения съроватъчен протеин, що се отнася до съдържание на белтъчини и висока усвояемост. Може би се чудите, защо пък това е от такова значение. Колкото по-бързо и лесно  нахлуят аминокиселините директно в мускулите, това ви подсигурява по-сигурно и ефикасно възтановяване след физическото ви натоварване. Това, което трябва да знаем е, че мускулът расте, когато си почива и се възстановява, след натоварване. Именно за това Dorian Yates Whey Protein Shadowhey Hydrolyzed минава през процес на хидролиза, където в последствие няма да има нужда да се хаби време и енергия, за да може  белтъчините да се разграждат в организма.

Ще започна с неговите предимства пред останалите протеини, които съм пробвал, а повярвайте те са много.


1.   Високо съдържание  на протеин

Когато си купувате протеин на прах не ви ли се иска да си купите, наистина чист протеин на прах, но като казвам чист имам в предвид наистина чист, над 90 % Хидролизиран суроватъчен протеин. Аз лично предпочитам захар по формата на сладолед или мазнини на някой хубав телешки стек, когато си избирам протеин искам да бъде най-доброто за моята мускулатура както е при Dorian Yates Whey Protein Shadowhey Hydrolyzed. При него няма компромис в това, чист протеин с по- малко от 0.5 грама захар и мазнини на доза.

 

2. Бързо усвояване от организма

Едно от ключовите предимства на този протеин хидролизат е неговата способност за бързо усвояване от организма. Това е от съществено значение за спортуващите, които търсят ефективно възстановяване и растеж на мускулите след интензивни тренировки. Тук трябва да отбележа нещо. Когато се приема такъв вид протеин, той трябва да се приема след тренировка или сутрин на гладно. Това не е просто суроватъчен протеин, който е добре да приемате с цел да си завишите белтъчините за деня. Вие приемате експерт който се заема моментално с вашето възстановаване и най-добре е да се приема по начина, който споменах.

 

3. Подобрява мускулната маса и издръжливостта

Съчетанието от висококачествен протеин, бързо усвояване и богат избор на аминокиселини в Dorian Yates Whey Protein Shadowhey Hydrolyzed помага за подобряване на мускулната маса и издръжливостта. Както знаете, за да се изгражда и възстановява един мускул, на него му трябват белтъчини, завишавайки си протеиновия прием правите крачка към това да имате физика и повече мускулна маса и разбира се да подобрите издръжливостта си в следствие от по доброто възстановяване.


4. Какво забелязах във вкуса на Dorian Yates Whey Protein Shadowhey Hydrolyzed

Мисля е ясно, че когато си избирате протеин, с повече мазнини и захар се подразбира, че вкусът ще е по-наситен и плътен. Поради многото процеси, през които е минал този вид протеин за да пристигне с всичките си впечатляващи  показатели, вкусът е по-лек и ненатрапчив. Освен това забелязох и нещо друго. Dorian Yates Whey Protein Shadowhey Hydrolyzed не е единствения хидролизат, който съм пробвал именно за това бях готов да усетя специфичния съвсем лек горчив привкус на протеина, това обаче е абсолютно характерно за продуктите от този клас.

 

5. Дориан Йейтс не случайно изглежда по този начин.

Когато си правих поредния протеинов шейк, след тренировка се замислих. Създателя на точно тази формула от съотношение на всеки един елемент вътре е носител на Мистър Олимпия цели шест пъти. Най-вероятно, ако имаше, какво да се подобри в най-високия клас протеин от неговата марка, той щеше да го направи, защото този човек знае как се правят мускули. Аз се доверих и не сгреших, благодарение на Dorian Yates Whey Protein Shadowhey Hydrolyzed вече нямам търпение да бръкна в сака и да извадя шейкъра с протеина след тренировка.


Заключение

Dorian Yates Whey Protein Shadowhey Hydrolyzed представлява изключително качествен продукт, който отговаря на изискванията на шесткратен носителн на Мистър Олимпия. Със своите множество предимства, този суроватъчен протеин хидролизат се нарежда сред водещите на пазара и е предпочитан избор от мнозина.

Неговото високо качество на протеина осигурява необходимите нутриенти за оптималното функциониране на организма и подпомага изграждането и регенерацията на мускулите след интензивни тренировки. Бързото усвояване от организма го прави идеален за консумация след тренировка, когато тялото има нужда от бърз достъп до протеините за възстановяване.

С ниското съдържание на мазнини и въглехидрати, този протеин хидролизат е подходящ за хора, които следят своята диета и целят оптимална мускулна маса.

В крайна сметка, Dorian Yates Whey Protein Shadowhey Hydrolyzed не просто предлага протеинова добавка, а представлява цялостно решение за хората, които ценят качеството и ефективността на продуктите, които консумират. С това впечатляващо съчетание от предимства, не е изненадващо, че този протеин е на върха в моя списък. Ако вие сте човек, който не прави компромиси с качеството, иска най-доброто за всяко едно мускулно влакно в тялото си, тогава ви съветват да се доверите на Dorian Yates Whey Protein Shadowhey Hydrolyzed
Tags:

Публикуване на коментар

0Коментари

Публикуване на коментар (0)

#buttons=(Ok!) #days=(20)

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Научи повече
Ok, Go it!